Cautare

57585 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (4.62 secunde)
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu (foto), a dat ieri lamuriri cu privire la articolele critice din presa legate de produsele gen "bigudiuri" din planul de achizitii al Camerei, motivand ca utilajele si produsele care nu sunt strict necesare activitatilor legislative sunt destinate intretinerii si functionarii imensei cladiri a Parlamentului.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Jocul periculos al (de)legitimarii primarilor Coalitia proguvernamentala a reusit sa-si impuna punctul de vedere in Camera Deputatilor - primarii alesi intr-un singur tur de scrutin. ... Partea proasta, si pentru ei si pentru noi, este ca au inceput sa se grabeasca.
Agentia Nationala pentru Locuinte denatureaza notiunea de bloc construit din banii statului. 40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia.
Sarbatoarea este specifica zonei de sud a tarii (Oltenia, Muntenia si partial Dobrogea). Obiceiul are o traditie milenara si marcheaza inceputul primaverii, renasterea naturii, a dragostei, a apropierii.
O parte din tarile membre UE au impus, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de restrictii pentru romani pe piata fortei de munca. ... Austria, de exemplu, a impus, potrivit Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), restrictii tranzitorii, pe o perioada de cel putin doi ani.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Si asta, pentru ca am asteptat ca elevii sa intre in vacanta si sa inceapa perioada concediilor, pentru ca Bucurestiul sa fie mai liber. ... Si vreau sa ma fac bine inteles:
ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii, produse naturale 100%. Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr. ... - Ceea ce producem noi este din tata in fiu, sunt produse 100% naturale si trateaza diferite afectiuni.
BUCURESTI - LISABONA - MADEIRA Intalnire cu reprezentantul J'INFO TOURS pe Aeroportul International "HENRI COANDA" din Bucuresti pentru zborul catre Madeira,via Lisabona. Transfer aeroport pentru zborul catre Madeira si transfer pentru cazare. Timp liber la dispozitie.Cazare in Madeira pentru 7 nopti la hoteluri conform oferta.
Deasupra imi pun hainuta de blanita artificiala care este alb cu orange (portocaliu la vremea aceea) si in picioare imi trag cizmulitele.
Ea este originala din talpi si pana-n crestet.
Cvartetul de coarde este alcatuit din 2 viori, o viola si un contrabas (violoncel). ... Au trecut sase luni din iunie 2006 si am ajuns in decembrie 2006. Ceva s-a schimbat atunci in cvartet si am ajuns la doua coarde si jumatate.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Mai sunt doar opt luni pana la asteptata integrare a Romaniei in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna ca de la 1 ianuarie 2007 va trebui sa ne supunem legilor si standardelor europene.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian);
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
google-analytics.com